Görevimiz halka hizmettir

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel önceki gün MHP Çerkezköy İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ceylan ile birlikte Özel Optimed Hastanesi'ni ziyaret ederek Başhekim Op. D

GÜNDEM 6.12.2016 21:46:00 0
Görevimiz halka hizmettir

YAPTIĞINIZ HİZMETİ TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

 

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel ziyarette, Optimed Hastanesi’nin hizmete girdiği günden bu yana kendini daha da geliştirerek bölgede en iyi şekilde sağlık hizmeti verdiğini belirterek, “Bu durum Çerkezköylü olarak bizleri son derece memnun etmektedir. Hastanenin tüm sağlık alanında verdiği hizmetler de takdire şayandır” dedi.

 

YURT DIŞINDAN DA HASTALARIMIZ GELİYOR

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ise “Optimed Hastanesi olarak bölgemiz insanlarına en iyi şekilde hizmet verme gayreti içindeyiz. Bizim görevimiz halkımıza hizmettir. Yurt dışından da hastalar ilçemize gelerek şifa buluyor. Bu durum ülkemizdeki sağlık kuruluşlarının dünya konjektöründe ne denli iyi bir konumda olduğunun göstergesidir” dedi.

 

YURT DIŞINA ŞİFA ARAMAYA GİDEN KALMADI

 

Çalışkan şöyle devam etti: “Ülkemizde tüm sağlık kuruluşları en iyi şekilde insanlarımıza hizmet vermek için çalışmaktadır. Artık yurt dışına şifa aramaya giden kalmadı. Aksine yurt dışından yani çeşitli ülkelerden ülkemiz hastanelerine gelen hasta sayısı çoğaldı. Bu da sağlık turizminde ülkemizin de artık dünyada var olduğunu göstermektedir.”

 

Haber / Menşure KARDEŞ