Albayrak'ın Kapaklı çıkarması

Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı'da gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı

GÜNDEM 5.12.2016 19:35:00 0
Albayrak

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçede yapılan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarıyla ilgili Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'dan bilgiler alırken, devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan ortak proje ve faaliyetler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise ilçenin son durumu ve Kapaklı Belediyesi çalışmaları hakkında Büyükşehir Belediye Başkan Albayrak'ı bilgilendirdi.

 

ÖĞRENCİLERDEN SEVGİ GÖSTERİSİ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte “11 İlçeye 11 Okul” projesi kapsamında ilçede yapımı tamamlanan 40 derslikli, bin 200 öğrenci kapasiteli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu’nda da incelemelerde bulundu. Kadir Albayrak ve İrfan Mandalı, incelemeler sırasında kendilerine sınıf pencerelerinden sevgi gösterisinde bulunan öğrencileri selamlamayı ihmal etmedi. Başkan Albayrak, Kapaklı’da yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatını da yerinde inceleyerek, Başkan Mandalı’dan çalışmalarla ilgili son durum hakkında bilgi aldı.

 

Haber / Gökhan TEKER