Kapaklı'da kış çile olmayacak

Kapaklı Belediyesi, kış mevsiminin gelmesi ile birlikte kar yağışı ve buzlanmaya karşı hazırlıklarını tamamladı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili "Belediye olarak tüm e

GÜNDEM 30.11.2016 20:00:00 0
Kapaklı

PERSONEL 7/24 HİZMET VERECEK

 

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış aylarının gelmesi ile birlikte olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı yolların kapanmaması, , ulaşımın aksamaması ve vatandaşların zorluk yaşamaması için gerekli tüm hazırlıkları yaptığını açıkladı. Bu kapsamda, karla mücadele ekipleri ve çalışmalara katılacak olan araç filosu hazır hale getirildi. Kapaklı Belediyesi tarafından ayrıca, Kar yağışının olumsuz etkilerini önlemek amacıyla kar kürüme, tuz serpme aracı, çok sayıda teknik ekipman ve personelle 7/24 hizmet de verecek.

 

“KAPAKLI’DA GÜNLÜK YAŞAM SORUNSUZ GEÇECEK”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da yaptığı açıklamada, kış mevsiminde kar yağışı ve buzlanmadan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için hazırlık çalışmalarının tamamlandığını belirtti. ve “Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile Kapaklı'da  ulaşım ve günlük yaşamda sorunsuz bir kış dönemi geçirilmesi için gerekli gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoğumuzu hazırladık. Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız” dedi.

 

“ŞİKAYETLER KAPAKLI BELEDİYESİ’NE İLETİLEBİLİR”

 

Tüm bu önlemlerin yanında Kapaklı Belediyesi’ne ait 444 8 059  numaralı telefon da vatandaşların hizmetinde olacak. Kapaklıların, olumsuzlukların, mümkün olduğunca hızlı çözüme ulaşması için; şikayetlerini, telefon ve adreslerini doğru bir şekilde bu numaraya iletmeleri durumunda ekipler görevleri ve yetkileri dahilinde vatandaşlara yardımcı olacaklar.