Kapaklı'da mide bulandıran olay

Kapaklı'da yaşanan tecavüz olayının zanlıları önceki gün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken; polis olayla ilgili 2 şüpheliyi daha yakalamak için arama çalışma

GÜNDEM 30.11.2016 15:16:00 0
Kapaklı

ANNE KIZININ BULUNMASI İÇİN POLİSE BAŞVURDU

 

Kapaklı’da akşam eve gelmeyen kızını merak ettiği için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden annenin şikayeti üzerine harekete geçen polis, 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Z.K.’ye ulaşmak için 4 arkadaşı ile irtibata geçti. Yapılan arama çalışmaları neticesinde kısa süre sonra Z.K.’ye ulaşan polis, korkunç bir dramı da ortaya çıkardı. İddiaya göre yaklaşık bir yıldır 13 yaşındaki Z.K. ile para karşılığı birlikte olan Çerkezköy’e bağlı Kızılpınar Mahallesi ve Kapaklı’daki 5 isim gözaltına alındı.

 

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili geniş çaplı adli soruşturma yürütürken; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de olayla ilgili idari soruşturma başlattı. Korkunç olayla ilgili gözaltına alınan F.A., İ.G., Y.P., S.D. ve Ö.M. isimli şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheliler savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Beş şüpheli “Küçük yaşta çocuğa taciz ve tecavüz” suçundan tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

 

KIZ ÇOCUĞU, ESİRGEME KURUMUNA YERLEŞTİRİLDİ

 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri para karşılığı ilişkiye zorlanan 13 yaşındaki Z.K. adlı kız çocuğunu da Tekirdağ Çocuk Esirgeme Kurumu’na yerleştirdi. Sosyal medyada kendini Alev K. diye tanıttığı öğrenilen Z.K.’nin arkadaşlarının çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis, Z.K. gibi başka bir kız çocuğunun da benzer bir olaya maruz kaldığından şüpheleniyor. Z.K.’nın arkadaşları bu çocuğun üvey babası tarafından da tacize uğradığını iddia etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ