Trafik canavarı bir can daha aldı

Çerkezköy Kapaklı yolu üzerinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, beş kişi de yaralandı.

GÜNDEM 29.11.2016 20:41:00 0
Trafik canavarı bir can daha aldı

REFÜJÜ AŞIP KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

 

Kaza önceki akşam saat 20.00 sularında BP Benzin İstasyonu önünde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan Salih Y. yönetiminde ki 59 KR 9800 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Araç, bu sırada Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Emine M. yönetimdeki 59 FP 197 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 59 PF 197 plakalı araçta bulunan Emine M., Dönüş M., Berfinaz Y. ve Erdal D. ile 59 KR 9800 plakalı araçta bulunan Salih Y. ve Osman A. yaralandı.

 

YARALILAR ARAÇLARDA SIKIŞTI

 

Yaralılar, çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen araçlarda sıkışıp kaldı. Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine 112 ekipleri, polis ve itfaiye sevk edildi. 112 ekiplerinin yaralılara ilk müdahalede bulundukları sırada, itfaiye ekipleri de özel kesim makaslarıyla yaralıları araçlardan çıkarmaya çalıştı. Bu sırada polis de başka bir kazanın meydana gelmemesi için gerekli güvenlik tedbirlerini aldı ve trafiğin kontrollü bir şekilde devam etmesini sağladı.

 

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

 

Kazada yaralananlardan 59 KR 9800 plakalı araç sürücüsü Salih Y. ambulşansla Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan 59 FP 197 plakalı araçtaki Dönüş M. isimli yolcu da Özel İrmet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 59 PF 197 plakalı araç sürücüsü Emine M. ise ambulansla Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yaralılar Berfinaz Y., Erdal D. ve Osman A. ise ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların hastanelere kaldırılmasının ardından kullanılamaz hale gelen araçlar çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı.

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Araçların depolarından sızan yakıtla kaplanan yol da itfaiye ekipleri tarafından temizlendi. Akabinde yol tekrar trafiğe açıldı. Kazada orta refüjdeki bazı ağaçlar da zarar gördü.  Kazada ağır yaralanan ve Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılan Dönüş M., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilirken; yaralıların tedavileri sürüyor. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ