Proje öncesi tanışma toplantısı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Trakya Kalkınma Ajansı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen "İşbirliği ile KOBİ'lerde Verimlilik Dönüşümü" projesi kapsamında önceki gÃ

GÜNDEM 28.11.2016 19:04:00 0
Proje öncesi tanışma toplantısı

PROJENİN KABUL EDİLMESİ MUTLULUK VERİCİ

 

Çerkezköy TSO Meclis Salonu’ndaki tanışma toplantısına proje kapsamında danışmanlık alacak olan 12 KOBİ’nin temsilcileri ile NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi proje ekibi katıldı. Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy TSO Genel Sekreteri Hakan Gel, “Üretici KOBİ üyelerimizin süreç verimliliğinin analiz edilip kapasite ve verimlilik artışı sağlamayı hedefleyen projenin kabul edilmesi bizi çok mutlu etti. TRAKYAKa’dan bu kapsamda alınan hibe desteği ile projemiz gerçekleşecek. Projeye destek veren Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü ve projeye katılan firma temsilcilerine teşekkür ederiz” dedi.

 

KAPASİTE ARTIŞINA GİDECEĞİZ

 

Katılımcıların kendilerini tek tek tanıtmasının ardından, Prof. Dr. Aysun Sağbaş ve Prof. Dr. Kemal Güven Gülen, yapılacak faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. Toplantıda daha sonra Atak Farma Kozmetik, Onur Bağlantı Elemanları, Elba Bant, MGT Filtre, Jefleks Plastik, Türkpost Dağıtım Hizmetleri, Yücekur Makine, Smarthouse Ev Aletleri, İmpala Asansör Makine, Mengen Çelik ve Kare Metal firmalarının yetkilileri, proje içerisinde yer almaktan duydukları memnuniyeti belirttiler ve amaçlarının proje sonrasında kapasite artışına gitmek olduğunu kaydettiler.

 

Haber / Menşure KARDEŞ