Pazar yeri onarılıyor

Çerkezköy Kapalı Pazar alanında beklenen tadilat Cumartesi günü başladı. Çatı, oluk ve su kanallarının elden geçirileceğini belirten Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, böylelikle hem esnaf

GÜNDEM 27.11.2016 21:27:00 0
Pazar yeri onarılıyor

SU MAZGALLARI VE ÇATI ONARILIYOR

 

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, pazar yerinde yürütülen tadilat ve bakım çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Aydemir, Cumartesi günü başlayan tadilatların bir hafta süreceğini ve kullanılamaz hale gelen çatıların onarımına Çarşamba günü başlanacağını belirtti. Su mazgalları ve olukların elden geçirileceğini kaydeden Aydemir, şeffaf çatı olan polikarbon malzemelerin kullanılarak daha dayanıklı bir çatı elde edileceğini ifade etti.

 

PAZAR YERİ BURADAN KALDIRILAMAZ

 

Su kanallarının ve olukların bakımsız kaldığını ve yosun bağladığını kaydeden Aydemir, bu kısımların kesinlikle değiştirilmesi gerektiğini kaydetti. Pazar yerinin taşınması noktasında da açıklamalarda bulunan Başkan Aydemir, "Bu bölgede Kültür Merkezi projesinin yapılması için öncelikle Askeri lojmanların yıkılması gerekiyor. Bu kapsamda Pazar yerinden bir pay verilmesi söz konusu olamaz. Çerkezköy'ün artan nüfusuna paralel olarak büyümesi gereken pazar yeri daha da küçültülemez. Aksine modern bir pazar yeri yapılması gerekir" ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Celal KARAKURT