Gazeteci Özcana vefa sergisi  

Geçtiğimiz aylarda vefat eden Tekirdağ'ın sevilen simalarından gazeteci Erdal Özcan'ın anısına arkadaşı öğretmen emeklisi Yaşar Sevinç tarafından çekilen 160 fotoğrafın yer aldığı f

GÜNDEM 27.11.2016 21:23:00 0
Gazeteci Özcana vefa sergisi  

 KATILIM YOĞUN OLDU

 

Serginin açılış törenine Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Fevzi Aytekin, Trakya Turizim İşletmeciler Derneği Başkanı Orhan Çebi, merhum Erdal Özcan'ın eşi Birsen Özcan ve ailesinin yanı sıra, gazeteci dostları ve sevenleri de katıldı. Cumartesi günü saat 14.00'da açılışı yapılan sergi 30 Kasım Çarşamba gününe kadar Tekira Alışveriş Merkezi’nde açık tutulacak.

 

999 METRE UZUNLUĞUNDAKİ KURDELE 99 KİŞİ TARAFINDAN KESİLDİ

 

Merhum Erdal Özcan anısına sergiyi açan gazeteci yazar Yaşar Sevinç, “Erdal Özcan’la 38 senelik dostluğum var” diyerek dostuna vefa borcunu ödemek için bu sergiyi açmaya karar verdiğini söyledi. Erdal Özcan başkalarının fotoğrafını çekerken, kendisinin de Erdal Özcan’ı çektiğini belirten Yaşar Sevinç, “Sergi, bu karelerden oluşan birçoğu siyah beyaz kare olan fotoğraflardan oluşuyor. Bu bir vefa örneğidir. Sergide 99 resim, 99 pano,99 bayrak var. Serginin açılışı 999 metre uzunluğundaki kurdelenin 99 kişi tarafından kesilmesi ile gerçekleştirildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ