Her şey halkımız için

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı'nın 3'üncü oturumu İlçe Belediye Başkanları ve meclis üyelerinin katılımlarıyla Yılmaz İçöz Sahnesi'nde ya

GÜNDEM 27.11.2016 21:15:00 0
Her şey halkımız için

2017 YATIRIM PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Kasım Ayı Meclis Toplantısının 3’üncü oturumunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Büyükşehir Belediyesinin bütçe taslağı, performans programı taslağı ve 2017 yılı yatırım programıyla ilgili bilgiler verdi. Toplantıda, AK Parti grubu adına konuşan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Grup Başkan Vekili Nevzat Bahar, Büyükşehir Belediyesinin bütçesi ve faaliyet programı ile ilgili görüşlerini paylaştı. CHP grubu adına da Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt görüşlerini belirtti.

 

BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAMIZ LAZIM

 

Büyükşehir Belediyesinin devam eden altyapı ve üstyapı kapsamındaki çalışmaları konusunda kısa bir değerlendirmede bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Devam eden çevre düzenleme çalışmalarımız tamamlandığında, vatandaşlarımızın rahat edeceği, huzur bulacağı bir Tekirdağ ortaya çıkacak. Bunun için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Zorluklara karşı birlik olmamız, birbirimize destek olmamız lazım. Her şey halkımız ve Tekirdağ’ımız için” dedi. Oluşturulan gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, toplantıda daha sonra, komisyonlara havale edilen dosya ve evraklar değerlendirildi.

 

Marmara Haber