Bin 34 paket kaçak sigara ele geçirildi

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede 4 farklı adrese yapılan baskınlarda toplam bin 34 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken; olayla ilgili 6 şüpheli hakkında gerekli cezai

GÜNDEM 27.11.2016 21:14:00 0
Bin 34 paket kaçak sigara ele geçirildi

4 FARKLI NOKTAYA EŞ ZAMANLI BASKIN

 

Terör örgütü pkk’nın en önemli gelir kaynaklarından biri olan gümrük kaçağı sigar satışları ile mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, önceki gün 4 farklı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Hıdırağa Mahallesi’nde bir iş yerine yapılan baskında 397 paket kaçak sigara ele geçirilirken; olayla ilgili S.Y. ve A.A. isimli şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

ŞÜPHELİLER EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE GÖTÜRÜLDÜ

 

İlçeye bağlı Cemaliye Mahallesi’nde bir iş yerine yapılan baskında ise 240 paket kaçak sigara ele geçirilirken; şüpheli M.G. de ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Reşadiye Mahallesi’nde bir iş yerinde yapılan aramada da 106 paket gümrük kaçağı sigara bulundu. Olayla ilgili M.Ç. isimli şahıs emniyete götürüldü. Son olarak ilçeye bağlı Kemalettin Mahallesi’ndeki bir iş yerinde de 291 paket kaçak sigara bulunurken; olayla ilgili S.T. ve A.A. da emniyet müdürlüğüne götürüldü.

 

6 ŞÜPHELİYE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

 

Çorlu’ya bağlı 4 farklı mahallede İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapılan eş zamanlı baskınlarda ele geçirilen toplam bin 34 paket gümrük kaçağı sigaraya imha edilmek üzere el konuldu. Ayrıca İfadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen S.Y., A.A., M.G., M.Ç., S.T. ve A.A. da haklarında gerekli cezai işlemlerin uygulanmasının ardından serbest bırakıldı. Yetkililer, kaçak sigara satışı ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

 

Marmara Haber