VİSAD ile VOSB yönetimi Ankara'daydı

Veliköy İş Adamları ve Sanayicileri Derneği yönetimi ile Veliköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, Veliköy sanayisinin yapılacak olan altyapı ihalesine katılmak üzere Ankara'ya gitti. VİSAD ile VOSB yÃ?

GÜNDEM 27.11.2016 21:11:00 0
VİSAD ile VOSB yönetimi Ankara

MUSTAFA YEL’E MAKAMINDA ZİYARET

 

Geçtiğimiz hafta içi Ankara’da yapılacak Veliköy Sanayisini alt yapı ihalesine VİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, VİSAD yönetim Kurulu üyesi Aret Marancıoğlu, Veliköy OSB Müdürü Mustafa Mayadağlı ve Veliköy OSB Müdür Yardımcısı Taner Özmen de katıldı. Yönetimdeki isimler ihalenin ardından Milletvekili Mustafa Yel’i makamında ziyaret etti.

 

SORUNLARINDAN SÖZ ETTİLER

 

Mustafa Yel’le yaptıkları görüşme hakkında bilgi veren VİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, yapılan alt yapı ihalesinin yüzde 52 gibi bir kırımla gerçekleştiğini belirterek ihalenin ardından Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’i ziyaret ettiklerini ifade etti. Erdoğan ziyaret kapsamında sanayicilerin yaşadıklarını sorunlarını Milletvekili Yel’e ilettiklerini söyledi.

 

BAĞLANTI YOLUNUN SÖZÜ ALINDI

 

Hacı Mehmet Erdoğan açıklamasında ayrıca, “Mustafa Yel ile yaptığımız görüşmeler kapsamında otoban bağlantı yolu hakkında ki isteklerimizi de dile getirerek destek istedik. İnşallah en kısa zamanda bağlantı yolu yapılacak ve bu konuyu gündemde tutmak adına Milletvekili Yel’e bu isteğimizi ilettik. Konu hakkında yakın zamanda da Ulaştırma Bakanlığı ile görüşeceğiz” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER