Belediye başkanlarının emniyet çıkarması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'daki görevine yeni atanan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ı ziyaret etti. Başkan Albayrak, Emniyet Müdürü Aydın'a y

GÜNDEM 25.11.2016 21:14:00 0
Belediye başkanlarının emniyet çıkarması

TEKİRDAĞ HUZURLU, TEKİRDAĞLILAR SAĞDUYULU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundu. Başkan Albayrak, Aydın'a Tekirdağ'daki yeni görevinde kendisinin en büyük destekçilerinden biri olacağını söyleyerek, şehrin genel durumu hakkında bilgi verdi. Tekirdağ'ın son derece huzurlu ve güvenli bir kent olduğunu belirten Başkan Albayrak, halkın oldukça sağduyulu vatandaşlardan oluştuğunun da altını çizdi.

 

“BERABER ÇALIŞACAK OLMAKTAN MUTLUYUM”

 

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ise Kadir Albayrak’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, güler yüzü ve samimi tavırları nedeniyle Albayrak'a teşekkür etti.  Aydın ayrıca,  Albayrak ile aynı kentte beraber görev yapacak olmaktan dolayı çok mutlu olacağını ifade etti.

 

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI DA HAZIR BULUNDU

 

Başkan Albayrak'a, ziyarette  Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu eşlik etti.

 

Marmara Haber