Otopark yeni yılda hizmete açılacak

Çerkezköy Devlet Hastanesi yeni hizmet binasının tüm bölgeye sağlık hizmeti verdiğini belirten Kaymakam Kubilay, hastanenin otoparkının yeni yılda faaliyete geçeceğini kaydetti.

GÜNDEM 23.11.2016 21:30:00 0
Otopark yeni yılda hizmete açılacak

YER TESLİMİ YAPILDI

 

Çerkezköy Devlet Hastanesi otoparkının bir an evvel yapılması amacıyla daha önce düzenlenen Palyatif Ünitesi açılışında hastane yönetimine talimat veren Kaymakam Metin Kubilay, konu ile ilgili bir toplantı düzenledi. Kaymakam Kubilay başkanlığındaki toplantıya Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Op. Dr. Gülay Sarıçam, Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Cengiz Kalkan ve Hastane Müdür Yardımcısı Fatih Can Mert katıldı. Kaymakam Kubilay’ın talimatları üzerine otopark çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydeden Başhekim Vekili Sarıçam, “Hastanemizin Otopark çalışmalarının tamamlanması için detadilat projesi tamamlanarak yapımcı firmaya yer teslimi yapıldı. Yeni yılda hizmete açılması planlanan otoparkın bir an önce bitirilmesi için çalışmalarımız hızla sürdürülmektedir” diye konuştu.

 

HASTANEMİZ SADECE ÇERKEZKÖY’ E DEĞİL TÜM BÖLGEYE HİTAP EDİYOR

 

Sağlık hizmetlerinin önemine vurgu yaparak konuşmasına başlayan Kaymakam Kubilay ise “Çerkezköy hızla büyüyor. İlçemizin sanayide olduğu gibi sağlık alanında marka kent olması gerekiyor. Stratejik olarak Avrupa’ya geçiş noktasındayız. Balkanlara yakın olmamız, çeşitli ulaşım olanaklarına sahip olmamız itibari ile çok önemli bir konumdayız. Dolayısıyla sağlık merkezi olma gibi bir şansımız var. Sağlık merkezi olmak için alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Bölgemizin en yeni ve modern hastanesi İlçemizde faaliyete girdi. Özel hastanelerimiz de kendilerini yeniliyorlar. Devlet Hastanemiz sadece Çerkezköy’ e değil tüm bölgeye hitap ediyor. 31 bin 700 metrekare kapalı alanda, 206 yataklı olarak faaliyet gösteren hastanemizde, poliklinik hizmetlerinde günlük yaklaşık 3 bin vatandaşımıza, acil serviste ise günlük yaklaşık bin vatandaşımıza hizmet veriliyor” dedi.

 

AMATEM İÇİN TALİMAT VERDİK

 

Hastane bünyesinde yeni ünitelerin ve servislerin açılması gerektiğine dikkat çeken Kubilay, “İlçe olarak uyuşturucu madde ve bağımlık ile mücadelede top yekûn seferberlik başlattık. Bu kapsamda Devlet Hastanesinde AMATEM (Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi) servisi açılması için de altyapı çalışmalarının başlatılması talimatı verdik” dedi. Kaymakam Metin Kubilay son olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Op. Dr. Gülay Sarıçam’ a ve tüm personeline çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ