TREPAŞ basınla buluştu

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü, Geleneksel Basın Kahvaltıları kapsamında Ramada Otel'de basın mensupları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 23.11.2016 21:12:00 0
TREPAŞ basınla buluştu

MÜŞTERİ HİZMETLERİ MERKEZLERİ’Nİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

 

TREPAŞ olarak hizmet kalitelerini en üst seviyelere çıkartmak için çalıştıklarını kaydeden Nihat Ülkücü, serbest tüketici limitini aşan müşterilere, aktif enerji üzerinden yüzde 13 ile yüzde 15 arasında indirim yaptıklarını söyledi. TREPAŞ’ın serbest tüketicilere yönelik indirimli elektrik enerjisi satışını yaparken önemli kampanyalar düzenlediklerine değinen Ülkücü, “Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için güncel kampanyalar düzenliyoruz. Bu kampanyalardan en önemlisi Digitürk kampanyasıdır. Elektriğini TREPAŞ’tan alan müşterilere tüketimleri oranında Digitürk paketleri hediye olarak verilmektedir. İlk Ateş ve Check-Up kampanyalarımız da müşterilerimiz tarafından beğeni ile karşılanmıştır. Müşteri Hizmetleri Merkezleri’ni baştan aşağı yeniledi. Modern dekorasyonu, güler yüzlü personelleri ve çözüm odaklı anlayış ile müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

 

BULUNAN HER LOKASYON BİZİM YETKİLİ VEZNEMİZ DEĞİLDİR

 

Tahakkuk Tahsilat Kırklareli ve Edirne MHM Müdürü S.Burak Savaş ise Trakya'da tahsilat oranlarının yüzde 99.8 olduğunu belirterek, “Müşterilerimiz, mağduriyet yaşamamaları için fatura ödemelerini sadece bankalardan, PTT şubelerinden ve TREPAŞ'a ait veznelerden yapmalıdır. Fatura ödeme noktalarında fatura bedeli dışında ilave hiçbir ücret/komisyon ödenmemesi gerekmektedir. Bu tarz ilave komisyon/ ücret alan firmaların TREPAŞ ile anlaşması olmayan yetkisiz ödeme noktalarıdır. Anlaşması olmayan kuruluşlardan doğan fatura tahsilat mağduriyetlerini kesinlikle kabul etmiyoruz. Kapısında Trepaş logosu bulunan her lokasyon bizim yetkili veznemiz değildir” dedi. TREPAŞ Tekirdağ MHM Müdürü Ali Uraz da, Çağrı Merkezi Hizmetini Türk Telekom AssisTT firmasından aldıklarını ve en son teknoloji ile müşterilerine en iyi Çağrı Merkezi Hizmetini kesintisiz olarak verdiklerini kaydetti.

 

Marmara Haber