10 hafta sonra yakalandı

Çorlu'da bir iş yerinden hırsızlık yapıp kayıplara karışan şüpheli, yapılan tahkikat sonucu olaydan 10 hafta sonra yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gö

GÜNDEM 23.11.2016 20:55:00 0
10 hafta sonra yakalandı

13 BİN TL’LİK MAL ÇALMIŞ

 

Olay, 10 Eylül tarihinde Çorlu’ya bağlı Şeyhsinan Mahallesi’ndeki A.G. isimli şahsa ait iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre şüpheli ya da şüpheliler, gece geç saatlerde iş yerine girerek dijital fotoğraf makineleri, kayıt cihazları ve hard diskleri çalarak kayıplara karıştı. Yaklaşık 13  bin TL zararının bulunduğunu söyleyen iş yeri sahibi A.G., durumu hemen polislere bildirdi. Eşyalarını çalan şahıs ya da şahıslardan davacı ve şikâyetçi olduğunu kaydeden A.G., şüpheli ya da şüphelilerin en kısa zamanda yakalanmasını istedi.

 

ŞÜPHELİNİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

 

Hırsızlık olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iş yerinde ve bölgede bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalarda, olayı R.T. isimli şüphelinin gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüpheli R.T., olaydan yaklaşık 10 hafta sonra akşam saatlerinde polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Marmara Haber