İhraç edildiler

22 Kasım 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 677 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile kamu kurum ve kuruluşlarından 15 bin 726 kamu personeli ihraç edildi. Aynı KHK ile Çerkezköy ve Kapaklı Emniyet Müdürl?

GÜNDEM 22.11.2016 19:56:00 0
İhraç edildiler

LİSTEDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 10 İSİM VAR

 

Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen ve bu nedenlerle ihraç edilen kişiler listesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden 10, Çorlu Belediyesi’nden 2, Ergene, Çerkezköy, Kapaklı ve Süleymanpaşa Belediyelerinden de 1’er memur ihraç edildi.

 

AÇIĞA ALŞINAN 16 İSİM İHRAÇ EDİLDİ

 

677 Sayılı KHK ile Tekirdağ’da görevden alınan isimler ise şunlar: “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Erleri Mesut Akgün, Ahmet Tursun, Ali Çelik ve Uğur Güven; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Teknikerleri Ünsal Işık ve Veli Erdener; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mühendisleri Hacı Hüseyin Öner ve Yılmaz Demir; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şube müdürü Sadettin Arat; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Mustafa Gündoğdu; Çorlu Belediyesi Mühendisleri Muammer Özer ve Bilal Pekşen; Ergene Belediyesi Fizikçi Halil Bulut; Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memuru Ufuk Bayır; Süleymanpaşa Belediyesi Tahsildar Hasan Üner; Çerkezköy Belediyesi Mühendis İpek Yel.”

 

BAŞHEKİM KARAOĞLU DA İHRAÇ EDİLDİ

 

22 Kasım 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 677 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile Kapaklı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Başkomiser Hüseyin Barış Çolak ve Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Ramazan Akyüz’ün yanı sıra; daha önce Kapaklı ve Çerkezköy Emniyet Müdürlüklerinde görev yapmış olan Komiser Yardımcıları Yunus Kara, Halil Yurtlu, Necmi Arpacı ve Kerim Ergelmiş de ihraç edildi. İhraç edilenler arasında Çerkezköy Devlet Hastanesi eski Başhekimi Uz. Dr. Necati Karaoğlu ile Çerkezköy Devlet Hastanesi Memuru Mükremin Kibaroğlu yer alıyor. Listede Çorlu’da eczacılık yapan Nuran Ereniş ve Süleymanpaşa’dan da Dr. Şerif Parlak da bulunuyor. 

 

Marmara Haber