Define avcıları yakalandı

Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamaları kapsamında durdurulan bir araçta dedektör cihazı bulundu. Konuyla ilgili araştırma yapan ekipler araçta buluna şÃ?

GÜNDEM 22.11.2016 19:42:00 0
Define avcıları yakalandı

BÖLGEDE KAÇAK KAZI YAPIYORLARDI

 

Olay önceki İskender Köyü yolu üzerinde saat 02.45 sularında meydana geldi. İddiaya göre yapılan istihbari çalışma sonucu yol üzerinde asayiş uygulaması yapan Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, içinde H.K., N.K., B.E., A.G., T.P. ve A.T. isimli şahısların bulunduğu aracı durdurdu. Ekipler daha sonra Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan izin kapsamında araçta arama yaptı. Yapılan aramada 1 adet dedektör ele geçirildi. Şahısların İskender Köyü’nde izinsiz kazı yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerden H.K., N.K., B.E. ve A.T. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınrken; A.G. ve T.P. ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

2,5 TON KUM MİDYESİ ELE GEÇİRİLDİ

 

Edirne’de İl Jandarma Komutanlığı Keşan’na bağlı Mahmutköy Köyü mülkî sınırları içerisinde de asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Önceki gün saat 04.00 sularında yapılan istihbari çalışma sonucu, Ö.A. isimli şahsın kullandığı kamyonet durduruldu. Kamyonette yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 105 bin TL olan 2,5 ton Kum Midyesi ele geçirildi. Şüpheli Ö.A., Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındı. Şüpheli hakkında idari yaptırım kararı ve trafik cezası düzenlendikten sonra serbest bırakıldı.

 

Marmara Haber