Açılışları Kılıçdaroğlu yapacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara'ya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ve 11 ilçe Be

GÜNDEM 22.11.2016 09:45:00 0
Açılışları Kılıçdaroğlu yapacak

TÜM BAŞKANLAR ZİYARETLERE KATILDI

 

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere önceki gün Ankara’ya giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten’in yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınol, Marmare Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan eşlik etti.

 

İLK DURAK CHP GENEL MERKEZİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve beraberindeki heyetin Ankara ziyaretlerindeki ilk durağı CHP Genel Merkezi oldu. Heyet CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederken; ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin çalışmaları hakkında Kılıçdaroğlu’na bilgiler verdi. Ziyarette ayrıca son günlerde ülke gündemine gelen konularla hakkında fikir alışverişinde de bulunuldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaret sonunda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri bünyesinde gerçekleşecek olan temel atma törenleri ve açılışlarına davet etti.

 

YENİ HİZMET BİNASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun temel atma törenine katılma sözü verdiği yeni Büyükşehir Belediyesi hizmet binası hakkında bilgi veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yeni hizmet binamız 520 bin metrekarelik bir alan üzerine yapılacak. Mevcut imar planlarına uyularak; doğal çevreye uyumlu, kentin kimliğine katkı sağlayacak tasarımları yansıtan, bölge ve şehir halkının kullanımına yönelik toplum yararını gözeten, kentsel yaşam kalitesine katkı sağlayan bir yapı olacak” ifadelerini kullandı.

 

KILIÇDAROĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Öncelikle nazik davetinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi ve düzenlenecek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Temel Atma törenine katılacağını söyledi. Hayata geçirilen başarılı projeler ve özverili çalışmalardan dolayı ilçe belediye başkanlarını da kutlayan Kılıçdaroğlu, Albayrak ve 11 ilçe Belediye Başkanına bundan sonraki çalışmaları için başarılar diledi. Albayrak ve berabrindeki heyet daha sonra CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun’u ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’yü ziyaret etti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ