Gedik Yatırım Edirne'de

Gedik Yatırım Menkul Değerler, sermaye piyasalarındaki köklü deneyimi ile Edirne'de Kardeşler İş Merkezi'nde hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 21.11.2016 18:22:00 0
Gedik Yatırım Edirne

BEKLENTİLERİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BURADAYIZ

 

Gedik Yatırım Edirne Şubesi’nin açılışını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu ve Gedik Yatırım Şubeler Satış ve Koordinasyon Direktörü Ergün Koşucu yaptı. Törende konuşan Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, “Her ne kadar finansal okur yazarlık desek de bizler işin A,B,C’sindeyiz. Bunun için uzman arkadaşlarımızın burada olması büyük bir kazançtır. Önemli olan amatörlerin ve profesyonellerin burada bulunmasıdır” dedi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise “Bugün burada 3’ncü kurdelayı kesiyorum. Bu benim için büyük bir mutluluk” diye konuştu. Gedik Yatırım Edirne Şube Müdür Barış Erpençe de, katılımcılara teşekkür ederek, “Beklentilerinizi gerçekleştirmek için burada bulunuyoruz” dedi.

 

GENİŞ BİR ÜRÜN YELPAZESİ VAR

 

Gedir Yatırım tarafından yatırımcılara aracılık hizmetleri kapsamında geniş bir yelpazede sunulan ürünler arasında; başta hisse senedi işlemleri olmak üzere, vadeli işlemler, sabit getirili menkul kıymetler ve kaldıraçlı işlemler yer alıyor. Gedik Yatırım, kaldıraçlı alım-satım işlemlerinde de piyasa yapıcısı konumunda bulunuyor. Yatırımcılar aracılık hizmetlerinde kendilerine zaman kazandıran, kendileriyle aynı dili konuşan, en son teknolojilere yatırım yapan ve yaygın hizmet ağına sahip yatırım kuruluşlarına ihtiyaç duyuyor.

 

25 ŞUBESİ VAR

 

Yatırım kuruluşlarının hizmet kalitesini belirleyen bu faktörlerin arasında özellikle iki konu çok önem arz ediyor. Bu bağlamda Gedik Yatırım, 25 şubesi ve Fibabank işbirliği ile 2010 yılından itibaren PTT şubeleri üzerinden yatırımcılara ücretsiz posta ve posta işlemleri için olanak sağlıyor. Yatırımcıların önem verdiği konulardan bir diğeri de teknoloji. Gedik Trader Universal ile yatırımcılar yurt dışında 40’a yakın borsada işlem yapma olanağı sağlayabiliyorlar. Şubeye gitmek istemeyen, bulunduğu ilde şube bulunmayan ve internet kullanmayan yatırımcılar ise işlemlerini Gedik Yatırım’ın yatırımcılar için özel olarak kurduğu Yatırım Merkezi ve Özel İşlem Merkezi’nden gerçekleştirebiliyorlar.

 

Marmara Haber