Film gibi hırsızlık olayı

İki ay önce Öztrak Caddesi Sarıgöl Sokak üzerinde bulunan Dursun Şahin'in işletmeciliğini yaptığı ADS Otomotiv ve Emlak bürosundan çalınan AUDİ A6 marka araç geçtiğimiz Cuma günü Kü

GÜNDEM 20.11.2016 19:38:00 0
Film gibi hırsızlık olayı

Olay 17 Eylül gecesi saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Öztrak caddesi Sarıgöl Sokak’ta bulunan ADS Otomotiv’e giren hırsız ya da hırsızlar kapıyı zorlayarak girdikleri iş yerinden AUDİ A6 marka aracı çalarak kayıplara karışmıştı.

 

HIRSIZLAR 1 AY ÖNCE YAKALANMIŞ

 

Çalınan araç olaydan iki ay sonra Küçükçekmece’de park halinde bulundu. Aracın Cuma günü bulunduğunu söyleyen işletme sahibi Dursun Şahin “Aracımızı çalan hırsızlar yaklaşık bir ay önce yapılan baskınla evlerinde yakalanmışlar. Hırsızlık çetesi olduğu ifade edilen şahısların evinde yapılan aramada da aracımızın anahtarı bulunmuş ve şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişler” dedi.

 

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

 

Aracın, vatandaşların ihbarı üzerine bulunduğunu belirten Şahin, ““Şahıslar cezaevine girdikten yaklaşık bir ay sonra da vatandaşlar evlerinin önünde uzun süredir park halinde duran araçtan şüphelenerek durumu polis ekiplerine bildirmişler. Plaka sorgusunda araç başka bir kişi adına çıkarken, şase numarasından yaptıkları kontrol sonucunda da bize ulaştılar ve aracın bize ait olduğunu ifade ettik Küçükçekmece’de bulunan aracımızı almaya gittiğimizde plakasının değiştirilerek tüm camlarına film çektiklerini gördük. Aracı kapılarını açtığımızda da içinde hırsızlık yapmakta kullandıkları çok sayıda balyoz ve levyeler çıktı.” ifadelerini kullandı.

 

Hırsızların aracı çalmakta amaçlarının hırsızlık yaptıktan sonra olay yerinden hızlıca kaçmak olduğunu belirten Şahin sözlerini “Geç de olsa aracımızın bulunmasından dolayı mutluyuz” diye bitirdi.