Muhtarlar ve dernek yöneticilerinden Albayrak'a ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı'da görev yapan mahalle muhtarlarını makamında ağırladı. Muhtarların talep ve şikayetlerini dinleyen Albayrak daha sonra Kapaklı Samsun H

GÜNDEM 20.11.2016 19:32:00 0
Muhtarlar ve dernek yöneticilerinden Albayrak

KAPAKLI MAHALLELERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Muhtarların Albayrak’a yaptığı ziyarette Fatih Mahallesi Muhtarı Metin Yurteli, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Abdulbaki Aladağ ve Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kena da hazır bulundu.  Başkan  Kadir Albayrak, muhtarların kendisine yaptıkları ziyaretten memnun olduğunu söyledi ve Fatih ve Mimar Sinan Mahallesi başta olmak üzere Kapaklı’da yapılacak hizmetler hakkında muhtarlara bilgi verdi.

Metin Yurteli ve Abdulbaki Aladağ’dan mahallelerle ilgili bilgi alan Albayrak, muhtarlara çalışmalarında destek vereceğini ayrıca en yakın zamanda Kapaklı’ya gelerek çalışmaları yerinde inceleyeceğini ifade etti.

 

BELEDİYE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Kapaklı Samsun Havzalılar Derneği Kurucu Başkanı Bayram Dağlı ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladığı ziyarette ise, başkan ve yönetim kurulundan dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Albayrak, Dağlı ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.