Emekli Paşa türkiye'nin sorunlarını anlattı

Tekirdağ Dayanışma ve Düşünce Topluluğunun (TEDAY) düzenlediği `Türkiye'nin Gündemi, Sorunlar ve Çıkış Arayışı' konulu söyleşi programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı

GÜNDEM 18.11.2016 19:48:00 0
Emekli Paşa türkiye

PROGRAMIN KONUŞMACISI EMEKLİ PAŞA YAVUZ OLDU

 

Seyleşiye Kadir Albayrak’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Danışmanlar Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin ile CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Tekirdağ İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu ve çeşitli kuruluşlardan birçok temsilci de katıldı. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen programda Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz konuşmacı olarak yer aldı.

 

PLAKET TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Tüm katılımcılara programa gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Ahmet Yavuz, “Türkiye'nin Gündemi, Sorunlar ve Çıkış Arayışı” konularında ülkenin içinde bulunduğu durum hakkında açıklamalarda bulundu. Programın sonunda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Dayanışma ve Düşünce Topluluğu yönetimi ve üyelerine, düzenledikleri bu program için teşekkür ederken, program konuşmacısı Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz'a plaket takdim etti. Programın sonunda ayrıca katılımcılara yönelik kitap imza etkinliği gerçekleştirildi.

 

Marmara Haber