Bozuk yol kalmayacak

Çorlu Belediyesi ile ilçede ortaklaşa yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Altyapı çalışmalarının da tamamlan

GÜNDEM 16.11.2016 19:42:00 0
Bozuk yol kalmayacak

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin Çorlu’daki çalışmaların yerinde inceledi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt'un da eşlik ettiği incelemelerde asfalt çalışmalarında sona gelinen Kumyol Caddesi ve diğer yollarla ile ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Albayrak vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

 

ÇORLU’DA ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILIYOR

 

Asfaltlama çalışmalarını inceledikten sonra Çorlu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan tenis kortlarını da inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konuyla ilgili Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci'den bilgi aldı. İlçedeki diğer büyükşehir yatırımlarını da inceleyen Albayrak, “Çorlu’da önemli yatırımlar yapılıyor. Altyapı çalışmalarının da tamamlanmasının ardından 1 metrekare dahi bozuk yol kalmayacak” diye konuştu.

 

Marmara Haber