Önce altyapı

Çorlu'da Kumyol Caddesi'nde yollarda asfaltlama çalışmaları öncesinde altyapı çalışmaları son hazırlıklar gerçekleştiriliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı ?

GÜNDEM 14.11.2016 19:41:00 0
Önce altyapı

TREDAŞ ELEKTRİK HATLARINI YERALTINA ALIYOR

 

Altyapı çalışmaları esnasında yollarda biriken malzemeler ile eski asfaltı kaldırma çalışmalarına devam eden ekipler, tesviye çalışmalarının ardından zemin hazırlıklarının da tamamlanmasıyla birlikte asfalt serimi yapacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ünal Baysan, “TESKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları yaklaşık 20 gün önce sona erdi. Şu anda Kumyol Caddesi ve Şinasi Kurşun Caddesi üzerinde TREDAŞ ekipleri havai elektrik hatlarını yeraltına alıyor. Diğer yandan TÜRKSAT ve Superonline tarafından da kablolama çalışmaları yürütülüyor. Bu hafta içerisinde bu çalışmalarda tamamlanmış olacak ve akabinde asfalt çalışmalarına başlayacağız” dedi.

 

BU ÇALIŞMALARIN MUHAKKAK YAPILMASI GEREKİYORDU

 

Baysan, “Daha önce kademeli olarak asfalt çalışmamızı Hanife Şefik Celep İlkokulu yanına kadar getirmiştik. Şimdi asfalt öncesinde ekiplerimiz zemin hazırlıklarını yaparak sahayı asfalta hazırladılar. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bozulan kaldırımlarda da geçici düzeltmeler yapılacak. Elektrik hatları yer altına alınacak ve 2017 Mart ayında da genişletilmiş kaldırım çalışmalarımızla Kumyol Caddesi son halini alacak. Çağdaş bir kent yaratmanın önce altyapıdan geçtiğini unutmamak gerek. Bu çalışmaların muhakkak yapılması gerekiyordu” dedi.

 

Marmara Haber