Malkara'nın kurtuluşunu kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü kapsamında yapılan kutlama programına katıldı.

GÜNDEM 14.11.2016 19:38:00 0
Malkara

ÇELENK TÖRENİNE KATILDI

 

Tören öncesi Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret eden Başkan Albayrak,  ardından Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Malkara Hükümet Konağı önünde ve Şehitlikte düzenlenen çelenk sunma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra Malkara Kaymakamı Osman Altın,  Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Garnizon Komutanı Saffet Akçin, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

 

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZİ MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM

 

Malkara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94’üncü yıl dönümünü kutlayan Başkan Kadir Albayrak,  "Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılını en içten dileklerimle kutluyor; Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kutsal vatan topraklarımızın her bir karışı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber