Kapkaççı yakalandı

Kapaklı'da yaşlı bir kadının çantasını kapıp kaçan ve kayıplara karışan şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa süre içinde

GÜNDEM 14.11.2016 08:12:00 0
Kapkaççı yakalandı

YAŞLI KADININ ÇANTASINI KAPIP KAÇTI

 

Olay Kapaklı’ya bağlı Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir şüpheli, yolda yürüyen yaşlı bir kadının çantasının kapkaç suretiyle çalarak olay yerinden kaçıp kayıplara karıştı. Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bölgede yaptığı incelemelerde şüpheliye ait olduğu tahmin edilen bir bıçak buldu. Bıçaktaki parmak izlerini kontrol eden emniyet güçleri, olayın failinin Ü.Y. isimli şahıs olduğunu tespit etti.

 

SABIKA DOSYASI KABARIK

 

Yapılan araştırmalarda şüpheli Ü.Y.’nin daha önce de hırsızlık olaylarından sabıkası olduğu; ayrıca geçtiğimiz günlerde meydana gelen bisiklet hırsızlığının da faili olduğu ortaya çıktı. Şehir dışında yaşayan Ü.Y.’nin nceki gün Kapaklı’ya giriş yaptığını tespit eden polis, şahsı yakalamak için hemen harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucu kısa sürede yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Şahısla birlikte yaşlı kadının çalınan çantası da ele geçirildi.

 

ŞÜPHELİ ADLİYEYE ÇIKARILDI

 

Kapaklı Polis Merkezi’ndeki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüpheli Ü.Y., sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ü.Y. isimli şüpheli, sağlık rapronun alınmasının ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ