İşçi servisi otomobile çarptı: 2 Yaralı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarka tedavi altına alınırken; he

GÜNDEM 14.11.2016 07:57:00 0
İşçi servisi otomobile çarptı: 2 Yaralı

SERVİS ARACI OTOMOBİLE YANDAN ÇARPTI

 

Kaza dün saat 08.00 sularında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde 5. Cadde ile 6. Cadde’nin kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre 6. Cadde üzerinde seyir halinde olan Ümit Ocak yönetimindeki 59 J 4010 plakalı işçi servisi, 5. Cadde üzerinde seyir halinde olan Ümir Urcan yönetimindeki 39 AN 978 plakalı otomobile yandan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Ümit Urcan ile işçi servisinde bulunan bir bayan yolcu yaralandı.

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

 

Yaralılara ilk müdahale, haber verilmesi üzerine kısa sürede kaza yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. İki yaralı, yaılan ilk müdahalelerinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Araçlar kaza yerine çağrılan çekiciler vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Mehmet AYAN