Ustalar ödüllendirildi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Rodostoşah Grand Master Satranç Turnuvası ödül törenine katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyük ustaları şehrimi

GÜNDEM 13.11.2016 19:33:00 0
Ustalar ödüllendirildi

GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU

 

Ramada Otelde düzenlenen ödül törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın yanı sıra çok sayıda sporcu ve ailesi katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kadir Albayrak, "Burada böyle güzel organizasyonların düzenlenmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Böylesine büyük ustaları düzenlenen satranç turnuvasında şehrimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Yarışmada başarı gösteren ve barışçıl bir rekabet ortaya koyan bütün katılımcıları tebrik ediyorum. Tüm sporcularımıza bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum.” Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yarışmacıları tek tek tebrik ederek katılımcılara sertifika ve ödüllerini takdim etti.

 

Marmara Haber