Emniyetten vefa örneği

Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, Sarıyer'de eğitim sırasında arkadaşının silahının kazayla ateş alması sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Erdem Uçar ile geçmiş yıllarda

GÜNDEM 10.11.2016 20:02:00 0
Emniyetten vefa örneği

ŞEHİT ANNESİNE ÇİÇİEK VERDİ

 

Ziyaretlerde İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a eşi Tülay Şenel Ogan ile İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya ve Polis Memurları da eşlik etti. Murat Ogan ve beraberindekilerin ilk durağı, Sarıyer’de eğitim sırasında arkadaşının silahının kazayla ateş alması sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Erdem Uçar’ın ailesi oldu. İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, ziyarette şehidin babasına Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un taziye mesajını iletti. Ayrıca şehit ailesine Kaymakam Metin Kubilay ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın da baş sağlığı temennileri iletildi. Ogan, “Sizler bize emanetsiniz ve biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız" dedi. Ziyaret sonunda Ogan’ın eşi Tülay Şenel Ogan, Şehidin annesine çiçek takdim etti.

 

BABASININ FOTOĞRAFLARIN GÖSTERDİ

Murat Ogan ve beraberindekiler daha sonra geçmiş yıllarda Çerkezköy ilçe Emniyet Amirliğinde görevli olan ve emekli olduktan sonra vefaat eden Mustafa Sezer’in ailesini ziyaret etti. Ogan ve beraberindekiler Mustafa Sezer’in eşi Naime Sezer ve oğlu Emin Sezer tarafından karşılandı. İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ın eşi Tülay Şenel Ogan, Naime Sezer’e çiçek ve hediyeler takdim etti. Sezer ailesi kendilerini ziyarete gelen emniyet mensuplarına Mustafa Sezer’in eski fotoğraflarını gösterdi.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN