Yine dikkatsizlik yine kaza

Çerkezköy – Kapaklı yolunda bir otomobilin işçi servisine ortadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar 2 farklı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alÄ

GÜNDEM 10.11.2016 19:58:00 0
Yine dikkatsizlik yine kaza

OTOMOBİL İŞÇİ SERVİSİNE ÇARPTI

 

Kaza dün saat 00.30 sulşarında Çerkezköy Kapaklı yolu üzerinde Yünsa Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Selçuk Çoban (35) yönetimindeki 34 NC 9132 plakalı otomobil, Yünsa Kavşağı’ndan Kapaklı istikametine seyir halinde olan Cihan Ünal yönetimindeki 59 S 2640 plakalı işçi servisine ortadan çarptı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Selçuk Çoban ve otomobilde bulunan arkadaşı Yıldıray Kaynakçı (43) ile işçi servisinde bulunan Ferdi Algün yaralandı.

 

OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

 

Kazada yaralananlara ilk müdahale haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaılan kontrollerde yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazada, 34 NC 9132 plakalı otomobil kullanılamaz hale geldi. Kaza yerinde çıkan ufak çaptaki yangın ise bölgede hazır bulunan Çerkezköy OSB İtfaiye ekipleri tarafından anında müdahale edilerek söndürüldü. Kısmen trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılması ve iftaiye tarafından yolun temizlenmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ