Kandilli'nin gözü Tekirdağ'da olacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü arasında Tekirdağ Kuvvetli Yer Hareketi Kayıtçı Ağı Kurulmasına Dair İş Birliği Prot

GÜNDEM 9.11.2016 20:01:00 0
Kandilli

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Protokol imza töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın makamında gerçekleştirildi. İmza töreninde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Doç. Dr. Gülüm Tanırcan da hazır bulundu. Protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Enstitü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener tarafından imza altına alındı.

 

3 BİNAYA DA KURULACAK

 

Protokole kapsamında Tekirdağ'da bulunan üç belediye hizmet binasında kurulacak olan Kuvvetli Yer Hareketi Kayıtçı Ağından alınacak veriler ve meydana gelen küçük ölçekli depremler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Deprem Mühendisliği Anabilim dalı tarafından takip edilecek.

 

Marmara Haber