Kadın emeğinin olduğu her proje başarılıdır

Malkara El Emeği Çarşısı'nda Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin ortaklaşa düzenlediği Kadın Emeği Günü etkinliği büyük bir katılımla gerçekle

GÜNDEM 9.11.2016 19:59:00 0
Kadın emeğinin olduğu her proje başarılıdır

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

 

Pazarda kadınların evlerinde hazırladığı ürünlerin satışı gerçekleştiriliyor. Kadınlar burada ürünlerini vatandaşların beğenisine sunarken, satışa sunulan organik ve el emeği ile üretilen ürünler vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Üretici kadınlar; el işi çalışmalarının yanı sıra kendi ürettikleri ürünleri ya da tarlalarında ve bahçelerinde yetiştirip hazırladıkları, evlerinde yaptıkları salça, kesme, tarhana, köy ekmeği, yufka, reçel, marmelat ve bunun yanı sıra bal, peynir ve yumurta gibi doğal ürünleri satışa sunup aile ekonomisine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadı.

 

YÖRESEL ÜRÜNLERİN TANITILMASINA KATKI SAĞLADI

 

Kadın Emeği Günü etkinliğinin her zaman destekçisi olacaklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisinin düzenlemiş olduğu bu etkinlik ile üreten kadınlar hem ev ekonomilerine hem de yöresel ürünlerin tanıtılmasına katkı sağlamıştır. Kadın emeğinin olduğu her proje başarılıdır. Kadınlara yönelik her türlü projeyi önemsiyor ve destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber