Polisi ısırdı

Çerkezköy'de haksız yere işten çıkarıldığını iddia eden Salih S. isimli şahıs, belediye önünde tek kişilik eylem yapmak istedi. Şahsın eylemi şova dönüştürmesi üzerine polis m

GÜNDEM 9.11.2016 00:16:00 0
Polisi ısırdı

POLİSE İFTİRA ATMAYA BAŞLADI

 

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde otopark görevlisi olarak çalışan fakat sonraki süreçte işten çıkarıldığını iddia eden Salih S., Çerkezköy Belediyesi önünde eylem yapmak istedi. Belediye hizmet binası önündeki merdivenlere oturan ve pankartlar açan Salih S. haksız yere işten çıkarıldığını iddia etti. İzinsiz eylem yapan Salih S., bu sırada kendisini uyarmaya çalışan polislere “Polisler bana işkence yapıyor” diye iftira atmaya başladı. Bu sırada kim oldukları bilinmeyen 2 kişi ise Salih S.’yi videoya çekerek yanında olduklarını belirtti.

 

KENDİNİ YERE ATTI

 

Bu sırada işten çıkarılma iddiasını bir kenara bırakan Salih s., polise iftira atmaya başlayınca, polis de savcılık talimatıyla şahsı gözaltına almak istedi. Bu sırada kendini yere atan Salih S., polise zorluk çıkardı. Kelepçelenen Salih S., kendisini polis otosuna götüren memurlardan birininin elini ısırmaya başladı. Salih S. ile kendisini videoya çeken 2 şahsa olayı izleyen çok sayıda vatandaş tepki gösterdi.

 

Haber / Celal KARAKURT