Her gün aynı manzara

Sentetik uyuşturucu madde içtiği iddia edilen ve Çerkezköy Kapalı Otopark üzerinde baygınlık geçiren Sinan Y., çevredeki esnafın tedirgin olmasına yol açtı. Esnaf, duruma isyan etti ve yetkililerden uyuştur

GÜNDEM 9.11.2016 00:15:00 0
Her gün aynı manzara

ZORLUKLA KENDİNE GETİRİLDİ

 

Olay dün saat 13.30 sıralarında Kapalı Otopark üzerinde meydana geldi. Sentetik uyuşturucu kullandığı iddia edilen Sinan Y.’nin baygınlık geçirmesi üzerine çevredeki vatandaşlar ve esnaf tarafından 112 ve emniyet güçlerine haber verildi.  Uyuşturucunun etkisiyle baygınlık geçiren Sinan Y.’yi güvenlik güçleri zorlukla uyandırarak, ifadesini almak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

 

“BU MANZARA İLE HER GÜN KARŞILAŞIYORUZ”

 

Olay yerine gelen 112 ekiplerinden edinilen bilgiye göre Sinan Y. aynı gün içinde ikinci kez baygınlık geçirdi. Gencin saldırgan tavırlarından dolayı olaya müdahale edemediklerini kaydeden 112 ekipleri Sinan Y.’in tedaviyi reddettiğini belirtti. Olaya tanık olan esnaf son zamanlarda Çerkezköy’de uyuşturucu madde kullanımının artığını ve neredeyse her gün bu tür olaylarla karşılaştıklarını belirtip, yetkililerden uyuşturucu sorununa kalıcı çözüm bulmasını istedi.

 

Haber / Gökhan TEKER