Şehrin yararına olan her işin arkasındayız

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederek yönetimin tanıtan MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, "Biz bugüne kadar Çerkezköy'ün yararına olan tüm projelerin arka

GÜNDEM 9.11.2016 00:14:00 0
Şehrin yararına olan her işin arkasındayız

AKAY ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Ahmet Aydeniz’in bu sefer ki durağı Çerkezköy Belediye Başkanlığı oldu. Belediye Başkanı Vahap Akay tarafıdnan makamında ağırlanan MHP’li Aydeniz’e ziyaretinde MHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Vahap Akay, MHP heyetine Çerkezköy’de yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

 

2 TİP PROJE HAZIRLANDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’deki 25 milyon TL’lik altyapı çalışmalarıhakkında bilgi veren Başkan Vahap Akay, “Bunun yanında, ilçemizdeki trafik sorununu çözüme kabuşturacağına inandığımız Sirkülasyon Projesi var. İki tip proje hazırladık. Yakında halkımızın görüşlerine başvuracağız. 3 ana caddenin tek yön olmasının ön görüldüğü iki projeden birinde orta refüjlerin kaldırılması, diğerinde ise orta refüjlerin olduğu gibi bırakılması düşünüldü. Halkımız hangi projeyi uygun görürse onu uygulayacağız” dedi.

 

SİYASİ PARTİ AYRIMI GÖZETMEYİZ

 

Sıcak ve samimi karşılamadan dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Biz bugüne kadar Çerkezköy’ün yararına olan tüm projelerin arkasında olduk, bundan sonra arkasında olmaya devam edeceğiz. Bu konuda kesinlikle siyasi parti ayrımı gözetmeyiz. Fakat bu çalışmalarınızda sizlerden bazı isteklerimiz olacak. Öncelikle altyapı ve sirkülasyon projeleri kapsamında bölge esnafının ve halkın mağduriyetini minimize edilmelidir. Bunun dışında biz, sirkülasyon projesinde orta refüjlerin kaldırılması taraftarıyız. Fakat bunu yaparken, ağaçların sağlıklı bir şekilde başka noktalara nakli sağlanırsa çok iyi olur” dedi. Eğitim ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılabilecek çalışmaların da görüşüldüğü ziyaret sonunda Başkan Akay ve MHP heyeti hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ