Çerkezköylü genç şarkıcı müzik sektörüne hızlı girdi

"Aşkı İçelim" adlı single çalışmasıyla müzikseverleri heyecanlandıran Ercan Uyar, 2003 yılından beri müzik camiası içersinde yer aldığını belirterek, şarkıcı Bahadır Tatl?

GÜNDEM 9.11.2016 00:10:00 0
Çerkezköylü genç şarkıcı müzik sektörüne hızlı girdi

1 GÜNDE 30 BİN İZLENME

 

İnternet ortamında müzikseverlerin beğenisine sunulan ve yakın zamanda CD'si çıkacak ''Aşkı İçelim'' adlı single çalışması ile müzik piyasasında adından söz ettiren Ercan Uyar'ın klibi sosyal mecrada bir gün içersinde 30 bine yakın tık aldı. Sektöre hızlı bir giriş yapan Uyar, 2003 yılından beri müzik ile uğraştığını belirterek, kendinden bahsetti. Amasya doğumlu ve 31 yaşında olduğunu söyleyen Ercan Uyar, single şarkısının klibinde yönetmen koltuğuna şarkıcı Bahadır Tatlıöz'ün oturduğunu kaydetti. Son 1 yıl içersinde ünlü şarkıcı ile epey yol aldığını söyleyen Uyar, klip çekimlerinin Ümraniye film platolarında yapıldığını, müzik yaşantısındaki en büyük avantajının da Bahadır Tatlıöz olduğunu kaydetti.

 

RADYO HABER’E DE KONUK OLMUŞTUM

 

Aranje çalışmalarını ünlü şarkıcı Bahadır Tatlıöz'ün, arpej çalışmalarını ise Umut Kuzey'in yaptığını ifade eden Ercan Uyar, müzik hayatına 2003 yılında Çerkezköy'de gitar eğitmenliği yapan Şakir Özkan ile başladığını belirterek, "Şakir hocam sayesinde müzik eğitimime başladım. Kendisinin üzerimde emeği çok fazladır. 2009 yılında Radyo Haber'e konuk olmuştum ve o zamanlar bunun için yoğun çaba göstermiştim" dedi.

 

ÜNLÜ İSİMLERE BESTE VERMEK İSTİYOR

 

2009 yılında birçok yerde sahne aldığını fakat son zamanlarda sahneye çıkmadığını belirten Uyar, şimdiki hedefinin müzik sektöründe kalıcı olarak Çerkezköy’ün ismini duyuracak çalışmalar yapmak olduğunu söyledi. Yakın bir zamanda TV'de yer alan eğlence programlarına konuk olacağını ifade eden Uyar, bir sonraki klibi için şarkıcı Bahadır Tatlıöz'e 10 adet şarkı sunacağını ve içlerinden birini seçerek kullanacaklarını kaydetti. Bu güne kadar 70 kadar bestesi olduğunu ve ünlü isimlere beste vermeyi hedeflediğini kaydeden Uyar, aynı zamanda Çerkezköy'de faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında kalite kontrol sorumlusu olarak çalışıyor.

 

YILBAŞI GECESİ ANSIZIN YAZDI

 

Aşkı İçelim adlı single çalışmasından önce yakın zamanda 1975 yıllarında ünlenen, kan ve gül şarkısı ile zihinlerdeki yerini koruyan İskender Doğan ile tanışmasının sektöre attığı ilk adım olduğunu kaydeden Uyar, aldığı eğitimlerin ardından Doğan tarafından Bahadır Tatlıöz ile tanıştırıldığını söyledi. İki ünlü ismin üzerinde emekleri olduğunu kaydeden Ercan Uyar, "Bu iki büyük ismin üzerimdeki emeklerinin altını çizmek istiyorum. Tabi ki de ailemin bana rıza vermesi bile büyük bir katkı ama bu isimler çalışmalarımda her an yanımda oldular. Kendilerine ve Şakir hocama çok teşekkür ederim" dedi. İkinci şarkısının klibi için Kasım ayını bekleyeceğini ifade eden Uyar, single şarkısını bir yılbaşı gecesi ansızın 10 dakika içinde yazdığını sözlerine ekledi.

 

Marmara Haber