Her şey Kapaklı için

İlçede yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, bir yandan da parklarda düzenleme yaparak, çocukların daha uygun koşullarda vakit geçirebilecekleri otamlar hazırlamaya çalış?

GÜNDEM 7.11.2016 21:33:00 0
Her şey Kapaklı için

PARKLAR YENİLENİYOR

 

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesi Hilal Sokak’ta bulunan parkta düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak Hilal Sokak’taki parkta çocuk oyun gruplarının montajına başladıklarını ifade eden yetkililer, “Buradaki parkımızda çalışmalarımıza çevre çiti, kauçuk zemin, oturma bankları ve çevre düzenlemeleri ile devam edeceğiz. Bunun dışında ilçemizin muhtelif noktalarındaki parklarımızda gerekli bakım ve onarım çalışmaları da devam etmektedir” dedi.

 

YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

İlçeye bağlı Atatürk Mahallesi Kiraz Sokak'ta ise stabilize yol yapım çalışmalarına başladıklarını ifade eden Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri de “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’nın talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Amacımız ilçenin genelinde bozuk 1 metrekare yol bile kalmamasını sağlamaktır” dedi. İlçeye bağlı Uzunhacı Mahallesi’nde ise kaldırım yenileme çalışmalarına devam ettiklerini belirten yetkililer, “Vatandaşlarımızın güvenli ve rahat yürüyebilmelerini sağlamak adına ilçemiz genelinde kaldırım çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

KAPAKLI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

 

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı irfan Mandalı ise “Ne yapıyorsak Kapaklı halkı için yapıyoruz. Biliyoruz ki Kapaklı her şeyin en iyisine layıktır. Bu anlayışla, ilçe sakinlerimize hak ettikleri hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ