Üniversiteyi kazanamayınca intihar etti

Edirne'de, istediği üniversiteyi kazanamadığı için bunalıma girdiği iddia edilen 19 yaşındaki Barış Arslan, emekli astsubay olan babasının beylik tabancasıyla intihar etti.

GÜNDEM 6.11.2016 19:32:00 0
Üniversiteyi kazanamayınca intihar etti

BUNALIMA GİRDİ

 

Olay, önceki gün saat 19.00 sıralarında, Edirne’nin Keaşn ilçesine bağlı İspat Cami Mahallesi Tümen Sokak'taki bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. Geçen yıl İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesi'nden mezun olan Barış Arslan, YGS ve LYS sınavlarına girdi, ancak istediği üniversiteyi kazanamadı. İstanbul'dan, Keşan'daki ailesinin yanına dönen Barış Arslan, iddiaya göre istediği üniversiteye girmeye hak kazanamayınca bunalıma girdi.

 

OĞLUNU YERDE HAREKETSİZ BULDU

 

Evde yalnız başına olduğu sırada emekli astsubay olan babasının beylik tabancasını alan Barış A. silahı başına dayayıp tetiği çekti. Bir süre sonra eve gelen babası, oğlunu kanlar içerisinde yerde hareketsiz yatarken bulunca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Barış A.’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Barış A.’nın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

 

Marmara Haber