Kadınların Balkan Gecesi buluşması

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları önceki akşam saat 19.00'da Pasha Hotel'de Balkan Gecesi etkinliği düzenledi. Derneğe katkıda bulunmak isteyen kadın konuklar bilet satın alarak etkinliÄ

GÜNDEM 6.11.2016 19:29:00 0
Kadınların Balkan Gecesi buluşması

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Çerkezköy Balkan Halk Dansları topluluğunun katılımı ile Balkan kültürünün hatırlanması ve tanıtılması amacıyla düzenlenen etkinliğe, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Üyesi Gülnur Kocaçınar, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları yönetim kurulu ve dernek üyelerinin yanı sıra 200'e yakın davetli katıldı. Düzenlenen Balkan Gecesi etkinliğinde, Dernek Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık, Çerkezköy Balkan Halk Dansları topluluğuna katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

 

DAVETLİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

 

Halk Dansları Topluluğu yetkilisi düzenlenen etkinlikte bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkür etti ve Avrupa'da birçok ülkede gösteriler düzenleyerek Balkan kültürünü tanıttıklarını sözlerine ekledi. Yöresel halk oyunları oynayarak katılımcıları mest eden halk oyunları topluluğuna daha sonra davetliler de eşlik etti. Etkinlik gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, davetliler gönüllerince eğlendi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ