Aydınlık günler Saadet Partisi ile gelecek

Saadet Partisi'nin 6. olağan kongresinde Genel Başkanlığa Temel Karamollaoğlu'nun seçildiğini belirten SP Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, "Karanlık günler kısa sürede aydınl?

SİYASET 6.11.2016 19:27:00 0
Aydınlık günler Saadet Partisi ile gelecek

TÜRKİYE, BİR OBEZ HASTASI GİBİ HER GEÇEN GÜN ŞİŞİYOR

 

Türkiye’ni son günlerde zor bir süreçten geçtiğini kaydeden Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, “Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun öncülüğünde ülkemiz yaşadığı karanlık günleri geride bırakacak. Türkiye, bir obez hastası gibi her geçen gün şişiyor. Fakat güçten ve kuvvetten de düşüyor. Karanlık günler kısa sürede aydınlığa dönecek. İnsanların aydınlığı da Saadet Partisinin iktidarı ile mümkün olacaktır” dedi. Son günlerde yaşayan hain terör saldırılarını lanetleyen Mehmet Kalyon, “Diyarbakır’da meydana gelen menfur terörist saldırıyı bütün nefretimle lanetliyor, bu alçak saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

 

TÜRKİYE BÜYÜK BİR DEVLET

 

SP İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, “Millet olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bir acının yarasını saramadan, yeni bir acıyla sarsılıyoruz. Ancak, Türkiye tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir Devlettir. Aziz milletimiz en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de, el ele, omuz omuza vererek atlatacağız. Ülkemizde kin ve nefret ortamı oluşturmaya çalışanlara asla fırsat vermeyecektir. Hiç kimse milletimizin basiret ve feraseti, güvenlik güçlerimizin sarsılmaz cesareti karşısında karanlık hedeflerine ulaşamayacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN