Yakında çizme ile dolaşacağız

Partisinin mahalle başkanları toplantısında ilçedeki bozuk yolları eleştiren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, "Çiftçiler yağmur duasına çıkarken, belediye başkanı ise yağmur y

GÜNDEM 6.11.2016 19:10:00 0
Yakında çizme ile dolaşacağız

AK BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

 

Teşkilatın önemine vurgu yapan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, “Teşkilatçılık bizim çok önemlidir. Allah’a şükürler olsun ki 26 mahallede örgütlendik. Amaç birlik ve beraberlik içinde bir araya gelerek tanışmaktır. Bunun için toplantımızı gerçekleştirdik. Öncelikle hedefe inanmanız gerekiyor. Ekibinizi hazırlamanız gerekiyor. Biz mahalle başkanlarına, mahalle örgütlerine önem veriyoruz. Biz Çorlu Belediyesi’nde AK belediyecilik yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

BUNLAR ATATÜRK’ÜN ARKASINA SIĞINARAK SİYASET YAPIYOR

 

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Atalay, HDP’ye yapılan operasyon ile ilgili olarak “Yapılan operasyonlar Türk halkının vicdanını rahatlatmıştır” dedi. İlçedeki alt yapı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Atalay, “Ekim ayı geçti, Kasım ayı geldi. Çiftçilerimiz yağmur duasına çıkarken herhalde belediye başkanı da yağmur yağmasın diye duaya çıktı. Çorlu halkı çizmeler ile sokağa çıkacak. 25 sene başkanlık yapacaksınız, karşılığında sadece bir otopark ve park yapacaksınız. Halk artık bunları biliyor. Bunlar sadece Atatürk’ün arkasına sığınarak siyaset yapıyor. En büyük Atatürkçü de, en büyük Cumhuriyetçiler de bu salonu dolduranlardır” dedi.

 

ÜYE KAYIT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Parti olarak üye kayıt çalışmalarını da sürdürdüklerini sözlerine ekleyen Kerim Atalay, “Biz il genelinde tüm mahallelerde üye kayıt faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu anlamda arkadaşlarımız çalışıyorlar. Halkımızın gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Marmara Haber