Bakan Albayrak'ın Tekirdağ çıkarması

Çağrı Merkezi ve IC İçtaş Enerji TREDAŞ Operasyon Merkezi açılışı için dün Tekirdağ'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Mayıs itibariyle Türkiye'nin 21 dağıtÄ?

GÜNDEM 4.11.2016 17:51:00 0
Bakan Albayrak

TEKİRDAĞLI VEKİLLER BAKAN ALBAYRAK’A EŞLİK ETTİ

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a Tekirdağ ziyaretinde AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Ayşe Doğan, Metin Akgün ve Mustafa Yel de eşlik etti. Bakan Albayrak’ın Tekirdağ ziyaretlerindeki ilk durağı Tekirdağ Valiliği oldu. Bakan Albayrak, burada Şeref Defteri’ni imzaladı. Albayrak’a Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan tarafından altın yaldızla işlenmiş cam vazo hediye edildi. Ziyarette, Vali Mehmet Ceylan ile bir süre görüşen Bakan Albayrak, daha sonra AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığına ziyarette bulundu. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve partililerle bir süre görüşen Albayrak, 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, Trakya'nın ve Tekirdağ'ın sanayisi ve istihdamıyla ekonomiye katkısının büyük olduğunu ifade etti.

 

TEKİRDAĞ’IN YERİ AYRI

 

Alt yapısı ve ihtiyaçları çerçevesinde bakanlık olarak Tekirdağ'a ayrı bir önem verdiklerini anlatan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Bu çerçevede, mayıs ayında Türkiye'nin 21 dağıtım bölgesiyle alakalı kritik yatırım hamleleriyle ilgili adımlar atmaya başladık. İnşallah 300’den fazla kişiye istihdam sağlayacak çağrı merkezi ile Türkiye’de elektrik dağıtım sektöründe bilişim alt yapısının güncellenip daha kaliteli bir düzeye ulaşmasıyla alakalı elektronik alt yapısı skala sistemleriyle ilgili yeni bir merkezin açılışını yapacağız" dedi.

 

İKİ MERKEZİN AÇILIŞINI YAPTI

 

Bakan Albayrak, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından bakanlığın Tekirdağ’daki çağrı merkezinin açılışına katıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ziyaretlerinin devamında, 300 kişinin istihdam ettirileceği CLK Enerji Tekirdağ Çağrı Merkezi ve Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Operasyon Merkezi’nin açılışlarını gerçekleştirerek İstanbul’a doğru yola çıktı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ