En büyük asker bizim asker

Süleymanpaşa'da Sabah Gazetesi muhabiri olarak görev yapan gazeteci Abdullah Yalçın, vatani görevini yapmak üzere önceki gün Tekirdağ Otogarı'ndan sevdikleri tarafından uğurlandı.

GÜNDEM 3.11.2016 21:00:00 0
En büyük asker bizim asker

BUGÜN BENİM EFKÂRIM VAR

 

Bölgedeki tüm siyasi, yerel yönetici ve STK temsilcileri gibi meslektaşları tarafından da çok sevilen Abdullah Yalçın’ı sevenleri davul zurna eşliğinde birliği olan Bilecik’e yolcu etti. Yalçın Bliecik’e gideceği otobüse bindiği sırada otobüs terminalinde duygu dollu anlar yaşandı. Yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Genç gazetecinin kendisi gibi gazeteci olan babası Ruhan Yalçın; “Bugün benim efkârım var. Aynı zamanda tarifsiz gururum var. Arslan parçam gardaşım sırdaşım kınalı kuzumu Peygamber ocağına uğurluyorum” dedi.

 

VATANIN HER KARIŞ TOPRAĞI BİZİMDİR

 

Ruhan Yalçın, “Güzel Rabbim tüm vatan evlatlarını içinde de benim evladımı esirgesin. Vatan borcunun Namus borcu olduğunun bilinci ve hüznü ile bu akşam yola çıkacak. Hayırlısı ile tüm dostlardan müşterek dualarını bekliyorum. Vatanın her karış toprağı bizimdir. Kendim de komando olarak doğuda yaptım diğer oğlum Âdem Mardin Dargeçit’te vatan borcunu ödedi. Şimdi küçüğümüz Abdullah da gidecek ve imanlı ihlaslı dadaşa yakışır şekilde gelecek” diye konuştu. Marmara Haber Gazetesi olarak genç meslektaşımıza şimdiden hayırlı tezkereler diliyoruz.

 

Marmara Haber