Suç ortağı da yakalandı

Kapaklı'da 5 farklı iş yerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen ve geçtiğimiz hafta çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen T.İ. isimli şüphelinin suç ortağı old

GÜNDEM 1.11.2016 18:35:00 0
Suç ortağı da yakalandı

ASAYİŞ UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR

 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından periyodik aralıklarla gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında 1 adet sustalı bıçak ve 1 adet otomatik av tüfeği, 1 adet kırma av tüfeği ve toplam 7 adet de fişek ele geçirildi. Uygulamalar kapsamında 2 şahıs hakkında da 6136 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem yapıldı. Kapaklı’da ayrıca Ü.Y. isimli şahıs da motosiklet hırsızlığından dolayı hakkında işlem yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Motosikleti satın alan hurdacıya da suç eşyası satın almaktan dolayı adli işlem yapıldı. Ü.Y. hakkında ayrıca uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

 

DİĞER ŞÜPHELİ DE ELE GEÇİRİLDİ

 

Ayrıca Kapaklı’da kıraathane ve umuma açık yerler dahil olmak üzere 5 işyerine giren T.İ. isimli şüpheli, ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalınan paralarla birlikte yakalanmış; çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ekipler önceki gün de T.İ. ile birlikte bahse konu hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheli E.A.’yı da kıskıvrak yakaladı. E.A. isimli şüpheli ifadesi alındıktan sonra sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Şüpheli sağlık raporunun alınmasının ardından Adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ