Minikler soğuk sınıflarda eğitim görüyor

Kapaklı'ya bağlı Yanıkağıl Mahallesi'nde okula giden minik öğrenciler, okullarına hala kömür yardımında bulunulmaması ve kazancı görevlendirilmemesi nedeniyle soğuk sınıflarda eğiti

GÜNDEM 1.11.2016 18:32:00 0
Minikler soğuk sınıflarda eğitim görüyor

OKULUMUZA HALA KÖMÜR YARDIMINDA BULUNULMADI

 

Büyükşehir yapılanması kapsamında ilçe statüsüne yükselen Kapaklı’ya bağlanan 5 mahalleden biri olan Yanıkağıl Mahallesi’nde öğrenciler soğuk sınıfta eğitim öğretim görmek zorunda kalıyor. Kış mevsiminin yaklaşmasına rağmen Yanıkağıl İlköğretim Okulu’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kömür yardımında bulunulmadığını belirten veliler, “Ne Büyükşehir Belediyesi, ne Kapaklı Belediyesi ne de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulumuza hala kömür yardımında bulunulmadı. Bununla birlikte okulumuzda henüz bir kazancı da görevlendirilmedi” dedi.

 

AİDAT VERİLMİYOR DİYE ISITMA YAPILMIYOR

 

Havaların soğumaya başladığını kaydeden Yanıkağıl İlköğretimokulu velileri, “Şu an soğuk sınıflarda eğitim veriliyor. Hem ilköğretim ücretsiz diyorlar, hem de bütün ihtiyaçların veliler tarafından karşılanmasını bekliyorlar. Velilerden aidat istemek yasak deniyor, ondan sonrada okul aile birliğine veliler niye para verilmiyor diye okulda ısıtma yapılmıyor. Yetkililerden okulumuzun ısınma sorununa en kısa zamanda çözüm bulmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN