Soydaşlardan anlamlı ziyaret

Bulgaristan HÖH  (Hak ve Özgürlük Hareketi Partisi) Kırcaali Milletvekili Türkiye Sorumlusu Saliha Emin, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kadir ile birlikte Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi'nde doğum yapan Bedri

GÜNDEM 1.11.2016 18:26:00 0
Soydaşlardan anlamlı ziyaret

BEBEKLERİNE MEHMET TUNA İSMİNİ VERDİLER

 

Çerkezköy’de ikmaet eden Bulgaristan göçmeni Bedriye Çavuşoğlu, önceki gün Özel Optimed Hastanesi’nde doğum yaptı. Çavuşoğlu ailesinin 2 kilo 900 gram ağırlığında ve 49 santimetre uzunluğunda bir erkek çocukları dünyaya geldi. Çavuşoğlu çifti çocuklarına Mehmet Tuna adını verdi. Bu mutlu günlerinde Bulgaristan HÖH  (Hak ve Özgürlük Hareketi Partisi) Kırcaali Milletvekili Türkiye Sorumlusu Saliha Emin ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kadir Çavuşoğlu ailesini yalnız bırakmadı.

 

HASTANE YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

 

Çerkezköy’e gelerek Özel Optimed Hastanesi’nde doğum yapan Bedriye Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Bulgaristan HÖH  (Hak ve Özgürlük Hareketi Partisi) Kırcaali Milletvekili Türkiye Sorumlusu Saliha Emin, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kadir, daha sonra hastane yönetimi ile bir araya geldi. Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ve Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan, HÖH (Hak ve Özgürlük Hareketi Partisi ) Kırcaali Milletvekili Saliha Emin ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kadir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ