Dikkat çeken ayrıntı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93'üncü yıldönümü dolayısıyla kutlamalar ülke genelinde olduğu gibi Kapaklı'da da dün itibari ile başladı. Kutlama programı kapsamında Atatürk An?

GÜNDEM 28.10.2016 20:55:00 0
Dikkat çeken ayrıntı

ÇELENK TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün saat 13.00’da düzenlenen çelenk töreni ile başladı. Kapaklı Belediye Meydanı’nda düzenlenen çelenk törenine Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Kapaklı Kaymakam Vekili Ahmet Büyükçelik, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği,  kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandal katıldı.

 

GARNİZON KOMUTANLIĞI ÇELENK BIRAKMADI

 

Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan ilk isim Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Kapaklı Kaymakam Vekili Ahmet Büyükçelik olurken; daha sonra Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından Atatürk Anıtı’na Belediye Başkanlığı çelengi bırakıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende, Kapaklı Garnizon Komutanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN