29 Ekim kutlamalarında bir ilk yaşandı

Çerkezköy'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla dün saat 12.45'te çelenk sunumu yapıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu esnasında Kaymakamlık çelengini asker ve polisin birlikte sunması dikkatlerden

GÜNDEM 28.10.2016 20:54:00 0
29 Ekim kutlamalarında bir ilk yaşandı

YOĞUN KATILIM YAŞANDI

 

Hava sıcaklığının düşük olmasına rağmen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunumu törenine yoğun katılım yaşandı. Düzenlenen törene AK Partili Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Garnizon Komutanı Tank Albay Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Şube Müdürleri, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

16 TÜRK DEVLETİ ANISINA ÇİÇEK SUNULDU

 

Törende ilk olarak Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Kaymakamlık çelengini Atatürk Anıtı'na sundu. Çelenk sunumunda dikkat çeken detay ise Kaymakamlık çelengini bir asker ve bir polisin taşıyor olmasıydı. Ardından Çerkezköy Garnizon Komutanı Tank Albay Engin Candaş Atatük Anıtı’na çelenk sundu. Son olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Belediye Başkanlığı çelengini Atatürk Anıtı’na sundu. Çelenk töreninin ardından Atatürk İlkokulu'ndan 16 öğrenci, 16 Türk Devletini temsilen öğretmenleri Sevnur Aksoy yönetiminde Atatürk Anıtı önüne birer çiçek bıraktı. Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte Türk bayrağı göndere çekildi ve tören sona erdi.

 

Haber / Celal KARAKURT