Cumhuriyet en büyük güvencemizdir

AK Partili Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yayımladığı mesajla kutladı. Doğan, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "en bü

GÜNDEM 27.10.2016 19:23:00 0
Cumhuriyet en büyük güvencemizdir

BARIŞ MEDENİYETİNİN MİRASÇILARIYIZ

 

Bizi biz yapan yüksek değerlerin daha gür sesle yüceltileceğini kaydeden Ayşe Doğan, “Geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakacağız. Bu son derece anlamlı duruşumuzla, kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına da bir kere daha en güzel cevabı vermiş olacağız. Çünkü biz, farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, bizi birbirimize sarsılmaz bağlarla bağlayan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçılarıyız. Devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek Türkiye'yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımaya kararlıyız” dedi.

 

CUMHURİYETİMİZİ TAÇLANDIRACAĞIZ

 

Doğan, “Cumhuriyetimizi bütün değer ve kurumlarıyla özümseyen aziz milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde, Türkiye'yi çağdaş dünya devletleri içinde hak ettiği saygın konuma yükseltmek için gerekli olan iradeyi her zaman ortaya koymuştur. İnanıyorum ki bundan sonra da, Cumhuriyetimizin çağdaşlaşma hedefleri doğrultusunda çok daha büyük mesafeler kat edecek, çok daha büyük başarılarla Cumhuriyetimizi taçlandıracağız. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımı sevgiyle selamlıyorum” dedi ve tüm Türk Ulusu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ