2017 yılında bitecek

AK Partili Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün Hayrabolu Duble yolunun 2016 Ek Yatırım Programına girmesi nedeniyle Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'a teşekkür ziyaretinde

GÜNDEM 26.10.2016 21:30:00 0
2017 yılında bitecek

AK PARTİ TÜRKİYE’YE ÇAĞ ATLATTI

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Tekirdağ’ın yollarını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yapsın” şeklindeki açıklamalarına cevap veren AK Partili vekiller, “30 Büyükşehir Belediyesi Performans sıralamasında 26. sırada olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşa hizmet etme itibarı yerlerde sürünüyor. Hal böyleyken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu çıkışı abesle iştigaldir. AK Parti iktidarında hükümetlerimiz tüm ülkemizde olduğu gibi Tekirdağ’da da çok büyük yatırımlara imza atmış, Türkiye’ye çağ atlatmıştır” dedi.

 

TÜRKİYE DAHA GÜVENLİ YOLLARA AK PARTİ İKTİDARINDA ULAŞTI

 

Türkiye’nin kalkınma hamlesinin zirvesine çıktığını belirten AK Partili vekiller, “Türkiye, daha modern, daha çağdaş ve daha güvenli yollara AK Parti İktidarında ulaşmıştır” dedi. Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’a yapılan teşekkür ziyaretinden sonra açıklamalarına devam eden vekiller, “Saray - Kapaklı yolu 2017 yılında bitecek. Tekirdağ Muratlı Karıştıran Duble Yolu Bitümlü Sıcak Karışım (BTS) olarak 2017 yılında tamamlanacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ